Detachering & Expertise

Ons team bestaat uit senior-adviseurs, communicatie-adviseurs en communicatiemedewerkers. Een veelzijdig team, dat met een vak ervaring en verstand van zaken strategie├źn bedenkt, advies geeft en ook kan uitvoeren. Je kunt ons eigenlijk overal voor inhuren, wij durven die uitdaging wel aan!

Onze professionals zijn op verschillende manieren inzetbaar:

Uw tijdelijke collega – detachering
Een enorme piek in werkzaamheden, een zwagerschapsverlof of tijdelijke extra capaciteit nodig? Wij zijn uw tijdelijke collega. Hoeveel en hoelang? De keuze is aan u.

Aan de slag in een projectteam - projectcommunicatie
Altijd snel schakelen, verstand van de projectinhoud én van het communicatieve, een vast aanspreekpunt binnen het team, een sparringpartner voor processen en planning, altijd de juiste timing en daadkracht als het nodig is? Communicatie-expertise binnen een projectteam kan om meerdere redenen heel effectief werken. Wij hebben de ervaring én de mensen.

Communicatie vanuit de COMcept villa aan de Vecht – communicatieopdrachten
Communicatie-expertise op aanvraag voor concrete cases of ‘losse’ vraagstukken? Onze communicatie-professionals pakken interne- en externe communicatieprojecten op van A tot Z.

Onze expertise
Alleen door goede keuzes te maken, kun je effectief communiceren. Voor de professionals van COMcept is het uitdenken van een strategie of het ontwikkelen van een communicatie- en/of marketingplan dagelijkse kost. Eerst nadenken, dan doen! Wij geven advies aan projecten die politiek-bestuurlijk gevoelig zijn, maar werken ook voor commerciële klanten. Van positionering, identiteit uitwerkingen tot interne communicatie- en organisatievraagstukken en marktonderzoeken. Strategie en advies is voor ons maatwerk.

Omgevingsmanagement en communicatie – Bestuursadvisering – Woordvoering – Overheidscommunicatie – Participatietrajecten - Interne communicatie - Communicatie bij verandering - Regio- en citymarketing – PR - Events met inhoud - Workshops en trainingen – Dagvoorzitterschap.

Lees meer over onze expertise op de homepage.

Enthousiast geworden? Maak dan snel kennis met onze medewerkers.