Regio- en citymarkering

Met een no-nonsense mentaliteit toveren wij de unieke punten van locaties boven water en zetten een regio op de kaart. Wij zijn de verbindende schakel. Een goed plan is de basis, maar we gaan al snel aan de slag samen met de regionale partners. Samenwerking staat in deze business voorop. Het liefst verzorgen wij het traject van A tot Z. We zetten de concepten om in creaties en ontwikkelen een krachtige communicatieboodschap voor een maximale merkbeleving.

PR

Aandacht, aandacht, aandacht! Natuurlijk gaat het bij veel projecten om media-aandacht, maar er komt veel meer bij kijken. Welke boodschap staat centraal, hoe is deze boodschap geformuleerd en hoe past deze bij de doelstellingen van het bedrijf?
Wij verzorgen persmomenten, coördineren van media rondom bijeenkomsten of events en het schrijven van een persoonlijk PR-plan of persbericht.

Marketingcommunicatie in de culturele sector
Van Cultuurmakelaarschap tot het organiseren van de Cultuurprijs Overijssel en de Week van de Amateurkunst. Kunst en cultuur is een verbindende factor in de samenleving en daar zetten wij ons graag voor in.