Onze kracht

Jarenlange ervaring, een enthousiast en flexibel team en de continue focus op een optimaal resultaat. Wij denken mee, maar ook een stap verder. Of juist terug als dat nodig is. Wij ontzorgen en werken samen. Het liefst nemen we al het werk uit handen, dat zit nu eenmaal in onze aard. Wij werken naar een resultaat waar we samen achter staan en met trots uitdragen. De jaren ’30 villa in Ommen is onze thuisbasis maar we werken ook veel op locatie in projectteams of gedetacheerd, wij kunnen daar heel gemakkelijk en snel in schakelen. Vertrouwd, prikkelend en daadkrachtig dat is COMcept!

Vertrouwd
Onze aanpak is persoonlijk en na een korte kennismaking vinden wij binnen no-time onze weg in organisaties en projecten. Met al onze ervaring op zak weten we precies hoe we om moeten gaan met vertrouwelijke opgaven.

Prikkelend
Wij geven een impuls aan ieder project, we kunnen die buitenboordmotor zijn waar nu net behoefte aan was. Wij zijn enthousiast en willen aanmoedigen, stimuleren, inspireren en mensen in hun kracht zetten. Samenwerken met COMcept zorgt voor beweging in de zaak.

Daadkrachtig
Wat we ook doen, van advies tot strategie of uitvoering… Wij leveren een bijdrage waar je echt iets mee kan. Wij zijn gedreven en gaan voor een optimaal resultaat waar we samen trots op kunnen zijn.